Kompresorë KAESER

Kompresorët KAESER janë zgjidhja juaj më e mirë kur duhet prodhim, kapacitet dhe sidomos cilësi në prodhimin e ajrit. Garanton punë të pandërprerë akoma dhe në kushtet e kërkesat më të vështira!

Më shumë »

Minipack Pratica 56CS

Makineria Minipack Pratica 56CS është krijuar me synim lehtësinë në procesin e punës tuaj si dhe produktivitet të lartë! Me mundësi konfigurimi shumë programesh bëhet e mundur të filloni punën shumë thjesht duke shypur vetëm një buton.

Më shumë »

Materiale dhe vegla për amballazhim

Tek ne do gjeni një gamë të gjerë materialesh si dhe vegla për amballazhim...

Më shumë »

MINIPACK RP-55 Standard

Për një kohë të limituar ofrojmë makinerinë MINIPACK RP-55 Standard me një cmim fantastik!

Më shumë »

Mirë se erdhët në faqen tonë.

Këtu do gjeni zgjidhje për të gjitha nevojat tuaja për paisje industriale!

Thjesht me një telefonatë ne mund t’ju këshillojme dhe t’ju ndihmojmë.

Zgjidhje për nevojat tuaja

Për çfarëdo aplikimi lidhur me prodhimin e ajrit të kompresuar kemi zgjidhjet më të mira. Ju sigurojmë dhe servisin e gjithë paisjeve ...Më shumë

Ofertat tona

Mos harroni te vizitoni ofertat tona per te perfituar nga cmimet te ulta bla bla bla ... Më shumë

Produkte ECOLAB

Solucione ECOLAB per fabrika usqimore, vearari, birari, etj. Shikoni gamen e produkteve...Më shumë

Servis pas shitjes

Ju duhet servis për makineritë e ambalazhimit?
Na kontaktoni dhe ne do t’ju ofrojmë asistencë teknike.