Keni pyetje ose doni ndihmë?

Mos hezitoni të na kontaktoni për të gjetur zgjidhjen më të mirë dhe me ekonomike për nevojat tuaja!

Alpak Solutions sh.p.k.

  • Picar - Vore, KM 1.7
    Perbi Man Truck - TIRANE
  • Fiks: +355 (0) 48 202 989
  • Celular: +355 (0) 6940 44163
  • e-mail: [email protected]
  • skype: alpaksolutions.com